De zoektocht naar De kinderwagen is begonnen. Eerst hadden we nog zoiets van ach, een tweedehands willen we niet want dat is viiiieeessss. Maar ik kijk ondertussen elke dag even op Marktplaats want je weet maar nooit. Alles kost zoveel geld dat ik t ondertussen prima vind om de spullen van een ander over te nemen. Zolang het er nog netjes uitziet en nog een ronde mee kan is het prima. Als ik het geld zou hebben zou ik het zeker uitgeven aan de beste Bugaboo, maar zo is het nou eenmaal niet. Als we er tweedehands geen een vinden dan is deze X-adventure bijvoorbeeld ook helemaal goed. We gaan het zien.

Door het forum topic waar ik de vorige blog over schreef heb ik me ingehouden wat neutrale kleertjes kopen betreft. Ik las van heel veel dames dat ze de neutrale kleertjes uiteindelijk toch niet zoveel hadden gebruikt omdat het veel leuker is om roze of blauwe kleertjes aan te doen bij je kindje. Even een beige shop stop dus ;) Maar gelukkig is dat van korte duur, want volgende week weten we of het een meisje of een jongetje is! Kan niet wachten!

2 thoughts on “

 1. Als ik jullie was zou ik in een winkel uitproberen welke wagen je het fijnste vind rijden, makkelijk in kunt klappen, het gewicht van de wagen bekijken etc. En die wagen dan proberen via marktplaats te kopen.

  Je hebt nu nog genoeg tijd om op zoek te gaan via marktplaats. Laat je niet bij de eerste gemiste kans uit het veld slaan, want er zo verschrikkelijk keus! En wie weet heb je net zoveel mazzel als wij en scoor je bij je eerste poging een prachtige bugaboo voor weinig geld! Via de site van bugaboo kun je trouwens ook nieuwe onderdelen aanschaffen, mocht dat nodig zijn. Van wielen tot nieuwe kappen, alles is te vinden.

  • Dat is inderdaad wel handig ja! Het enige lastige is dat wij geen auto hebben en alle grote baby zaken een endje weg zijn. Maar met openbaar vervoer komen we natuurlijk een heel eind.

   En je hebt gelijk, we hebben nog zat tijd. Ik wil altijd alles van te voren geregeld hebben, maar met een kinderwagen kunnen we heus nog wel wachten, daar heb je gelijk in! Jullie hebben we echt mazzel gehad ja, met de Bugaboo via MP, jeetje wat zijn die dingen duur nieuw :p
   Dank voor je tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>