Aiden is 4 weken! Iedereen zegt dat de tijd snel gaat met een kleine baby, maar het is ook echt zo! De tijd vliegt voorbij, niet te geloven. Gisteren zijn we voor het eerst met Aiden naar het consultatiebureau geweest. Ik vond het wel even spannend, dat vind ik alle dingen die ik voor het eerst doe, maar het viel uiteindelijk reuze mee. Aiden heeft zich voorbeeldig gedragen en hij heeft zelfs even laten zien dat ie al heel goed kan lachen <3 Hij groeit nog steeds goed, al mag ie wel wat meer vetjes kweken. Daar werken we aan. Hij is nou eenmaal een lange dunne baby. Al hoop ik wel dat ie over een paar maanden van die lekkere dikke spekbeentjes krijgt met van die elastiekjes er omheen ;)

Ik kan nog steeds niet lang lopen, nog steeds niet m’n kak ophouden en een groot deel van m’n hechtingen zit er ook nog in. Ik moet naar een bekken fysiotherapeut en dan hoop ik dat het gauw een stuk beter gaat want dit is niks. Je baby tijdens zijn flesje gauw in z’n ledikant dumpen omdat je zo nodig moet.. Minder ideaal wel.

Ik probeer ook een beetje met een draagzak overweg te kunnen, ik heb een Ringsling en al lijkt het makkelijk, het vergt toch wat oefening en handigheid. Aiden vindt het wel fijn, hij slaapt zodra ie er in zit dus dat is alvast doel bereikt! Zo kan ik nog eens wat doen thuis want als ‘ie een huil dag heeft zit ik bijna de hele dag met ‘m op mijn arm. Voor nu ben ik dus wel blij met de Ringsling, al vind ik eigenlijk dat het er niet uitziet en weet ik niet of ik ‘m er zo goed in krijg dat ik er ook mee naar buiten durf. ;) We gaan ‘t zien.

4 thoughts on “

 1. Een draagzak is inderdaad erg fijn, hier gebruiken we een bykay doek. Als je kindje wat ouder is, kan een schommelstoel ook een uitkomst zijn. Heb jij even je handen vrij om te koken, want ook al kan je veel met een kindje in draagdoek, koken is niet echt handig.

 2. Klinkt (op wat ongemakken na die hopelijk toch echt tijdelijk zijn) best prima toch?
  Jah alle eerste dingen zijn ineens dingen waar je een beetje onzeker van wordt. Krijg je gratis bij het mama-zijn geloof ik…

  Die kleintjes gaan inderdaad superhard!!

 3. Wat fijn dat je je draai aan het vinden bent! De ergobaby draagzak is ook nog een aanrader, die heb je binnen 2 seconden aan!
  Die spekjes wacht ik nog steeds op… Mijn meisje is met 10 maanden 78 cm en 8800 Gr. Lang en dun… Ow en volgens het consultatie bureau “te lang” ahum… Iets minder hard groeien dus..

  • Oh ga ik zo even googelen, de ergobaby, dank je voor de tip! :D
   Haha jeetje nou, zeg maar gauw tegen d’r dat ze moet stoppen met in de lengte groeien, voor je het weet krijg je straf van het CB!
   Gekkies zijn het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>