32+4

Rennies zijn mijn beste vrienden op het moment. Jeetje dat maagzuur! Af en toe heb ik gewoon een beetje kots in m’n mond zo erg. Maar het hoort er bij en daarom bestaan er Rennies. Sinds vanmorgen ook een hele zere en tintelende linkerhand. Wat dat nou weer is? Van de week een hele dag last gehad van harde buiken, eerder nog geen last van gehad en vroeg me ook af hoe dat zou voelen en nu weet ik het; als een buik, die hard is. Ietsjes gas terug nemen dus.
Nu in totaal nog 6 dagen werken en dan begint mijn verlof. Heerlijk. Ik ga lekker m’n huis verder in orde maken, maar wel in een iets minder hysterisch tempo dan ik zou willen.

Mijn vlucht tas staat al klaar! Misschien wat vroeg. Maar zoals ik al eerder schreef ben ik heel graag goed voorbereid op wat komen gaat. Dus als we nu halsoverkop, of rustig aan, naar het ziekenhuis moeten dan weet vriendlief precies welke tas hij mee moet nemen. Natuurlijk heb ik de inhoud al 3x opnieuw veranderd, maar goed, er zit wat in een tas en daar gaat het om. ;)

6 thoughts on “32+4

 1. Kom net via via op je blog en bleef even hangen om dit te lezen. Heel herkenbaar hoor. Ik leefde ook echt op rennies aan het einde. Verschrikkelijk het maagzuur. Hier werkte dat drankje, euh hoe heet het nou ook alweer, o ja, Antagel nog beter. Smaakte ook niet zo vies. Smaakt gewoon naar pepermunt. Bij de apotheek te koop! Sterkte nog even!

  • Bedankt voor je comment :D Jeetje ja tis af en toe best heftig, maar fijn om te horen dat ik niet de enige ben ;) Zal het drankje onthouden, dank voor de tip!

 2. Vervelend joh dat maagzuur. Daar heb ik gelukkig geen last van. Die tintelende hand komt me wel bekend voor. Volgens mij iets wat er gewoon bij hoort, kan me vaag herinneren dat m’n zus ook zoiets had. Ik ga het volgende week eens navragen bij de vk.

  Ik ben wel heel benieuwd wat jij allemaal in je vluchttas hebt zitten. Ik ga hem volgende week maar eens klaarzetten. Heb inderdaad liever dat hij weken te vroeg klaar staat, dan dat ik hem op het moment supreme nog moet inpakken.

  • Ik hoop echt voor je dat het weg blijft, want prettig is anders haha! Ja ik denk ook dat het gewoon een kwaaltje is, het is vandaag al een stuk minder gelukkig, was even bang dat het carpaal tunnel syndroom zou zijn, maar gelukkig dus niet!

   Ja precies, dan moet je in de haast nog wat zooi bij elkaar rapen, of je man het laten doen en die pakken toch niet wat je wilt hebben ;)
   Even globaal:
   2 slaapshirts
   makkelijke kleding voor weer naar huis
   shirt, ondergoed en sokken voor man
   sokken, ondergoed en voedingsbh voor 3 dagen voor mij
   toiletspulletjes (shampoo, tandpasta e.d.)
   kleingeld
   oordopjes
   3 setjes kleding en mutsjes en sokjes voor de baby
   dekentje voor de baby
   En verder moet de camera en batterijen mee en ik wil nog wat te eten en te drinken er in doen voor de zekerheid.
   Geen idee of het overdreven is, maar liever te veel dan te weinig. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>