WTF!?

De ochtend er na was ik nog steeds niet ongesteld. Ik snapte er niets van, ik voel toch echt dat het er aan zit te komen. Vriendlief moest maar even van die goedkope ’2 voor 5 euro’ testjes te kopen. Die duurdere tests zijn toch zonde van het geld dacht ik.

Na een heeeeeele lange kop koffie en een heeeeel langzaam broodje (Schiet op schiet op schiet op!!) ging mijn vriend naar de drogist. Ik werd ondertussen toch best wel een beetje zenuwachtig en eigenlijk moest ik ook best wel heel nodig plassen.

Toen hij terug kwam met de tests, toch de iets ‘luxere’ varianten gekocht want er was ook wat voor pies gemak te zeggen, pakte ik er meteen een uit en rende ik er mee naar de wc. Hop, staafje 5 seconde onder de straal houden en wachten maar. Dat wachten bleek niet nodig want na 1 seconde verscheen er al een heel duidelijk kruis!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Hartstikke. Zwanger.
ZWANGER!! WTF!

Ik kon nog net mijn broek omhoog hijsen maar doortrekken deed er even niet toe. Ik kon het niet geloven. Ik was (BEN!) zo blij! Mijn vriend zei ‘gefeliciteerd mama’ Het verbaasde hem niets want hij riep natuurlijk al eerder dat ik zwanger was zoals ik al schreef.

We hadden het er ‘s ochtends nog over gehad, willen we iemand gelijk bellen? Ik had zoiets van, ik wil het mijn ouders in persoon vertellen, veel leuker! Maar zodra ik bekomen was van de eerste shock zei ik “IK GA MIJN MOEDER BELLEN!”

Ik vind het zo bizar! En eigenlijk best snel! Kijk, die 4 maanden leken toendertijd wel 4 jaar. Maar als ik het nu even realistisch bekijk is 4 maanden echt heel snel!
Wauw!

4 thoughts on “WTF!?

  1. haha ik kom hier via via en moet wel lachen. Ik was er niet geforceert mee bezig, al hield ik wel bij hoe en wat. Toen ik er net een maandje niet mee bezig was en geen eens meer kan herrineren hoe en wat door drukte was het bij ons ook raak en ben ik nu 16 weken zwanger. Hoe raar he hoe de natuur werkt.

    gr Tamara

    • Haha ja leuk he, en iedereen zegt het “als je er niet mee bezig bent gebeurt het” Geloofde er niets van, maar het was toch echt zo! Gefeliciteerd! Voel je je goed? Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>