Blij!

Woensdagmiddag hadden we het intake gesprek bij de verloskundige. Stiekem had ik gehoopt op een hartje luisteren o.i.d. maar helaas was het daar nog te vroeg voor. Ik mocht wel al een afspraak maken voor de eerste echo en dat kon vanaf 10 weken. Dus ik heb vandaag gelijk gebeld en we kunnen over 2 weken terecht voor de eerste echo! Super leuk en spannend! Ik KAN NIET WACHTEN tot t zover is!!!!

Ze vragen ook of je een combinatietest wil laten doen. Ja. Wij zijn daar wel zeker over, ook al vallen we niet in de ‘risicogroep’ omdat we jong en gezond zijn, toch willen we weten of we een gezond kindje krijgen. We weten dat het een kans berekening is en dat het nooit helemaal zeker is, maar toch.

Vanavond kwam de informatrice van Moeders voor Moeders langs. Om nog wat informatie te geven, mijn urine op het hCG-hormoon te controleren en de opvang kannen alvast af te leveren. De urine test is eigenlijk een verkapte zwangerschapstest en t was toch wel heel leuk om te zien dat die nog steeds heel erg positief is ;)
Dus vanaf nu elke keer dat ik moet plassen doe ik dat in een schenkkan en giet ik het daarna over in een grote fles met dop. Wel zo prettig, pies gemengd met pies en ochtendurine en avondplas ruikt minder fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>