Bijna!

De een na de ander post op Facebook/Twitter/blog dat ze zwanger zijn en ik wil ‘t ook VAN DE DAKEN SCHREEUWEN!!!!! Maar helaas mag het nog niet van mezelf. Bijna! Bijna is het woensdag e c h o dag! Hieperdepiep! Nu hopen en duimen dat de baby het goed doet en goed groeit. Ik vind het nog steeds doodeng!

Gelukkig nog steeds niet boven de pot gehangen. Wel nog steeds moe moe moe en toch nog steeds die tepels hoor mensen. Ik dacht even dat de pijn weg was, maar de pijn komt in vlagen. Soms is het al te pijnlijk om mijn kat vast te houden.
Nog steeds veel honger, denk wel dat ik al ietsjes aangekomen ben, maar dat hoort en vast allemaal bij.

Vanavond had ik ENORME zin in Roosvicee of iets in die richting, dus mijn lieve vriend is de supermarkten af gegaan om voor mij de goede te kopen, heerlijk. Gisteren had ik gezegd dat ik trek had in nootjes, dus die nam íe ook gelijk voor me mee. Zo lief! En dan voel ik me ook wel echt zwanger, dat is leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>