Alles d’r op en d’r an!

Baby werd vandaag van top tot teen en van binnen naar buiten onderzocht op eventuele afwijkingen, maar gelukkig zag alles er perfect uit! Geen enkele afwijking te zien. Behalve zijn uitzonderlijke knappe gezichtje, maar daar was wel mee te leven voor ons allemaal, volgend de echoscopiste ;) Onwijs blij zijn we natuurlijk met dit goede nieuws!

Het schijnt dat de placenta aan de voorkant ligt, wat totaal geen probleem is, maar waardoor ik ‘m misschien nog niet goed zou voelen. Nou ik weet het niet, maar volgens mij is het een krachtpatser, want ik voel ‘m hartstikke goed!

Het was echt super leuk om ‘m weer te zien. Helaas zit er nu geen echo meer aan te komen, tenzij de verloskundige denkt dat dat nodig is, of als wij een pret echo aanvragen. Misschien krijg ik over een aantal weken wel enorme drang om ‘m weer te zien en kiezen we inderdaad voor een pret echo, maar dat zien we tegen die tijd wel. Voor nu even verder genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>