Alles is baby

Vroeger kon ik nog wel naar mensen hun verhalen luisteren en dan begrijpen waar het over ging. Of gewoon een boodschappenlijstje maken in mijn hoofd en dan vervolgens bij de Appie precies pakken wat er in mijn hoofd zat. Mijn huishouden is nooit je van het geweest maar nu kom ik al helemaal nergens aan toe. Ik kan me niet concentreren en ik vergeet echt alles! Mijn hoofd zit gewoon veel te vol met baby! Alles is baby. Mijn dag bestaat uit baby en verder past er niks meer bij. Heel soms als ie eindelijk even slaapt ga ik in 20 minuutjes door het huis en wacht ik met de grotere klussen tot vriendlief thuis is of tot mijn moeder op bezoek komt, dan kan ik gauw even stofzuigen of een was ophangen. Maar als Aiden dan naar me ligt te lachen in de wagen en begint te brabbelen dat smelt ik en dan begrijp ik waarom het hoofd van nieuwe moeders automatisch wordt uitgeschakeld zodra de baby is geboren. Alles wat je moet doen is je baby blij maken, meer niet.

3 thoughts on “Alles is baby

  1. Het zal alleen nog maar meer worden, dat je met vriendinnen afspreekt (zonder kinderen) en alleen nog maar over je kind kan praten etc. Je kind is je alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>