Beetje zat

Oke, ik ben het een beetje zat. Op zich niet eens het zwanger zijn want ik vind het nog steeds heerlijk om de baby te voelen bewegen in mijn buik en denk ook echt dat ik dat heel erg ga missen, maar ik kan echt nog zo weinig en ik wil nog zo veel! Ik heb enorme pijn in mijn bekken/heupen/onderrug en weet af en toe van gekkigheid niet meer hoe ik zitten moet, maar lopen doet ook zeer en in bed liggen ook. Super vervelend dus! Daarbij wil ik gewoon echt graag nog een aantal dingetjes in huis gedaan hebben, maar dat gaat me gewoon niet zo makkelijk af. Heb al een klein lijstje gemaakt voor vriendlief zodat hij die laatste dingetjes nog even kan doen voor me. Ik zie overdag ook allerlei dingen is huis waarvan ik denk “OMG als de kraamvisite dat ziet!!!” Maar daar leef ik jaren in dus waarom ik me nu ineens druk zou moeten maken om de kraamvisite weet ik eigenlijk ook niet. Iedereen heeft een viespeuk in zich. Toch? Toch?!

Tot nu toe heb ik nog niet het idee dat baby er aan gaat komen. Zaterdagavond had ik echt vaak en veel pijnlijke steken onderin mijn buik dus ik dacht even dat dat misschien een beginnetje zou zijn. Maar na een tijdje waren ze weg en heb ik ze niet meer op zo’n manier gehad. Hm. Van mij mag baby zich eind van de week/begin volgende week wel aankondigen!

6 thoughts on “Beetje zat

 1. Ik voel me echt precies hetzelfde! Het wordt lichamelijk echt steeds pittiger en ik wil nog zoveel.. maar de energie is ver te zoeken!
  Hoop voor ons allebei dat het niet lang meer duurt totdat onze kleintjes zich melden.
  Begin wel een beetje zenuwachtig te worden.. heb weer veel voorwee├źn gehad dit weekend. Maar het neemt telkens weer af! :(

  • Pff vervelend he! Ik ben op zich ook helemaal geen zeikerd, maar dit is wel heel vermoeiend! Slaap jij ook nog steeds zo slecht?
   Ben je bang voor de bevalling?
   Hoop ook dat de baby’s gauw komen! Die voorweeen lijken me ook heel irritant als ze steeds niet doorzetten, bluh!

   • Het slapen gaat iets beter. Lig vaak nog wel een paar uur wakker ‘s nachts.. maar daarna kan ik ook tot 10 uur uitslapen. Dus zo pak ik nog wel wat uurtjes.

    Soms ben ik heel bang, maar soms ook totaal niet.. lastig!
    En jij?

    • Ah gelukkig, dat scheelt weer!

     Haha ja zeker lastig! Ik ben eigenlijk niet bang, maar soms overvalt me een zenuwen gevoel, maar dat is dan ook meteen weer weg. Ik zie het wel! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>