Dag, geld!

Aangezien ze bij Prenatal aardig wat kortingacties hebben lopen zijn we vanmiddag maar even naar grootste in de buurt geweest om het een en ander in te slaan. Na het eerste rondje in de winkel was ik het eigenlijk al weer zat en vond ik de kleertjes het allerleukst om naar te kijken. Laten we daar nou net al gigantische aantallen van hebben. Nee maar echt BELACHELIJK VEEL! Zelf iets te veel gekocht (“Aww deze is ZO leuk, die moeten we echt nog kopen”) en ook heel veel gekregen. Wat natuurlijk onwijs fijn is. Maar goed, we gingen voor o.a. een matrasje en een badje en een box.

Toen ik de Prenatal mevrouw vroeg naar informatie over de verschillende matrasjes en zij zei “Je hebt vast wel nagedacht over hoe je het ledikantje op wil gaan maken?” Ehm. Ik voelde me heel dom. Moet ik daar over nagedacht hebben dan? Wat valt daar over te bedenken? Ben ik nu al een slechte moeder? Help? Blijkbaar kan je het bedje op de ‘ouderwetse’ manier opmaken, maar je kan ook de Aerosleep kiezen. Deze heb je als kant en klaar matras, wat dan weer minder goed schijnt te zijn. Maar je hebt ook een soort bovenlaag voor over het matrasje. Dit ventileert goed, maar het makkelijkst is dat je als je kindje midden in de nacht een ongelukje heeft gehad je alleen maar het hoeslakentje hoeft te verschonen en de Aerosleep hoes pas de volgende dag hoeft te wassen. Dit omdat alle viezigheid als het ware in de hoes zakt, waardoor je kindje gewoon droog blijft. Nouja, ik kan het allemaal niet zo mooi uitleggen maar het is in elke geval fantastisch handig en duur. Die hebben we dus genomen. Inclusief bijbehorende hoeslakentjes a 15.99 per stuk. Welja.

Verder zijn we ook geslaagd voor een mooie box, een boxkleed, twee dekentjes, 2 lakentjes, een luieremmer, een badje, en een buikband van 40 euro. Pardon? Ja 40 euro. Ik wilde een buikband die goede ondersteuning geeft, dus waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt. Deze zat lekker en geeft nu al ondersteuning en kan als ik straks nog dikker ben gewoon nog steeds om. Ach ja, je moet er wat voor over hebben ;) Als je op de link klikt ziet het er uit als een mega onderbroek, maar dat is het dus niet, het is echt een losse band met een zachte flap stof over je buik. Zit echt heel fijn!

Wel heel leuk om zo voor ons friemeltje zo te shoppen, gelukkig hebben we nog veel meer nodig!

2 thoughts on “Dag, geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>