Elk moment

Best een bizar idee dat het nu eigenlijk elk moment kan gaan gebeuren. Als ik naar bed ga dan denk ik “Oh misschien is vannacht wel De nacht..” Want het kan! Ik slaap al op een heel irritant krakend plastic zeiltje voor het geval dat. (krijg er wel een zweet reet van) Toch zonde als je je boxspring verpest met een lading vruchtwater. Zelfs op m’n vlucht tas ligt een matje klaar voor als ik de auto in moet met gebroken vliezen. Een slimme meid is op alles voorbereid! Ik ben enorm benieuwd naar hoe mijn bevalling zal gaan. Ik heb horror verhalen gelezen, maar ook heel hard gelachen om verhalen over poep en pies en verloskundigen uitschelden tijdens de weeën, leuk beroep man, maar zo heb ik niet het idee dat mijn bevalling op een bepaalde manier zal gaan en weet ik dat het echt voor iedereen anders is en dus sta ik er tot zover wel relaxed tegenover. Dat is vast heel anders als het eenmaal begonnen is, maar goed, dat zien we dus wel.

Verder doe ik niet heel veel en soms toch ook weer te veel. Wat wasjes draaien en even stofzuigen en daarna moet ik toch echt even een klein slaapje maken. Elke dag op m’n hol op de bank zitten vind ik ook niks, maar langer dan 3 kwartier in de stad rondlopen hou ik ook niet meer vol. Dus ik doe kleine dingetjes en vooral niet te lang en dan gaat het goed. Beetje opruimen in huis en een filmpje kijken en er af en toe even uit, zo vermaak ik me prima!

De controles bij de verloskundige zijn tot nu toe elke keer prima. Baby is ietsjes kleiner dan gemiddeld, maar gewoon helemaal in orde. Hij ligt zo goed als vast in m’n bekken dus hij is in principe helemaal klaar om er uit geperst te worden!

10 thoughts on “Elk moment

 1. Haha ik had ook zo’n walgelijk matje uit kraampakket. En op de een of andere manier werd ik in de ochtend wakker naast mn matje hihi, lekkere opschieters :P

 2. Ik heb een waterdichte hoes van ikea op m’n bed, maar daar zitten wat slijtage gaatjes in, dus ook een zeiltje erbij.. maar die van mij kraakt dus echt totaal niet?! Het is zo’n roze..

  verder is je verhaaltje echt zo herkenbaar! Controles zijn goed en het gaat waarschijnlijk toch nog ff duren, toch stap ik elke avond met hetzelfde gevoel als jij in bed! Haha

  • Ik heb net online een waterdichte molton besteld! Maar wat gek dat jouw zeiltje niet kraakt.. Waar is ie van? Ik heb van Heltiq zo’n zeil.. t is dat ik met oordoppen in slaap, anders zou ik helemaal krankjorum worden! :D

   Haha gek idee he? Het gaat gewoon echt opschieten nu voor ons! Fijn dat je controles goed zijn, een zorg minder!

   • Ik heb het even nagekeken, maar het is een matrasbeschermer van Van Heek Medical. Het is een vrij dun zeiltje en er zitten er 2 in de verpakking. Ik weet niet hoeveel dat ding tegenhoudt, maar in combinatie met de waterdichte molton vertrouw ik erop dat het goed komt. :)

    Gisteravond had ik een paar flinke voorweeën, maar helaas zette het niet door. Vraag me bijna af of dat ooit nog zal gaan gebeuren! ;)
    Heb niet het idee dat ik binnen afzienbare tijd ga bevallen :p

    • Oh wat lief, dankje, ik ga m even opzoeken, misschien kan ik ze bestellen! Haha ja dat en je molton, moet helemaal goed komen ;)

     Ohh serieus? Erg pijnlijk? Ik zou gelijk startklaar zitten om naar t ziekenhuis te gaan denk ik hahah! Heb er nog helemaal geen last van, alleen sinds 2 dagen wat harde buiken af en toe. Ik geloof ook dat die van mij voorlopig nog wel even goed zit..

     • Bij mij zat die in m’n kraampakket. Maar waarschijnlijk kun je zoiets ook wel bij de apotheek halen.
      Ze waren best pijnlijk idd.. mja stiekem kon ik wel lekker gaan slapen omdat het niet doorzette! Ook wel weer fijn! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>