Er zit een baby in mijn buik!!!!!!

Vanmorgen hebben we onze eerste echo gehad! Het was zo leuk om te zien! De baby was druk aan het trappelen en zwaaien en we konden het hartje ook heel goed zien knipperen :D De echoscopiste zei ook dat ze de 2 hersenhelften heel goed kon zien zitten en dat alles er goed uit zag! Zo blij! We kregen 2 foto’s mee en ik heb gelijk een volgende afspraak staan voor over 2 weken. Dan krijgen we de combinatietest. Ook heel spannend, maar ook leuk om te zien hoeveel het dan alweer gegroeid is!

Ik blij nu 9 weken en 4 dagen te zijn. Zelf dacht ik dat ik vandaag al 10 weken was, maar dat is dus zaterdag ‘pas’ en de uitgerekende datum is ook iets verschoven. Maar ook die kan nog veranderen. Dat kunnen ze pas met wat meer zekerheid zeggen tussen de 10 en 12 weken. Dus dat horen we ook over 2 weken.

Jeetje, het is zo onwerkelijk dat dat kleine frummeltje in je buik zit. Helemaal omdat ik me nog steeds verder heel goed voel en weinig klachten heb. Dit was echt een bevestiging, er zit een heuse BABY in m’n buik! ;)

4 thoughts on “Er zit een baby in mijn buik!!!!!!

 1. Super gefeliciteerd! Fijn dat het er goed uit ziet allemaal. Is toch wel een hele opluchting hé? Heb de hele dag je blog in de gaten gehouden, om te kijken of er al wat op stond! :)

  Bij mij zeggen ze dat ik nu 9 weken en 2 dagen zou zijn, maar ik denk zelf dat ik ook 9 weken en 4 dagen ben. Dus dan lopen we gelijk! :)

  Groetjes, A. <3

  • Dankjewel :D Wat leuk dat je reageert! Lief!
   Echt een opluchting, heel geruststellend gevoel zo, erg blij! Was zo onwijs leuk om te zien, heb nu al zin in de volgende echo haha!

   Dan lopen we wel heel gelijk ja, wat leuk! :D Wanneer heb jij je volgende echo?

   Groetjes!

   • Ja leuk hé! Haha
    Bij mijn was er vorige week nog niet veel te zien, maar we mogen 4 juni weer en dan 19 juni voor de termijn echo!
    Ik heb er echt heel veel zin in. :)

    En wanneer mogen jullie weer?

    Groetjes!

    • Ohh das ook al bijna! Spannend!! :D
     Wij mogen 12 juni komen voor de nekplooimeting echo, ze hebben daar vandaag al bloed voor geprikt dus we krijgen dan gelijk de uitslag, dan hoeven we er niet nog eens dagen op te wachten gelukkig :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>