Hallooo-o-o-o-o?? Is daar iemand-and-and-and?

Ja jongens, jezus, ik heb het toch veel te druk om blogjes te tikken?!
Sinds ik weer 4 hele dagen aan het werk ben vraag ik me af wanneer ik dan alle dingen moet doen die ik wil doen. Ja, in die andere 3 dagen die je vrij bent zou je denken. Maar nee, dan ben ik druk druk druk met Aiden in de weer en allang blij als ik een boodschapje kan doen en even de stofzuiger door het huis heb gehaald. Dus vandaar. Niet dat ik het erg vind hoor, ik vind het heerlijk om weer aan het werk te zijn! Even wat anders dan de hele dag moederen is ook wel prettig. Al mis ik m’n mopje heel erg na zo’n lange dag. Maar dat maakt het thuiskomen extra leuk!

Aiden doet het super goed. Hij is nu iets over de 4 maanden en heeft vanmorgen zijn, voorlopig, laatste prikjes gehad. Als een echte bikkel heeft ie maar heel kort gehuild en heeft ie verder nergens last van gehad. Gelukkig maar! Hij is nu 6.7 kilo en 63 centimeter lang en wat bleek nou, hij was de allermooiste, leukste, knapste, schattigste, liefste baby die ze ooit hadden gezien. Dus daar waren wij wel trots op natuurlijk. ;)
Hij slaapt heerlijk door en sinds kort slaapt ie niet meer bij ons op de kamer maar in zijn eigen kamertje. We geven hem nu ongeveer 2 weken fruithapjes en groentehapjes en die gaan er ook wel in! Vooral de fruithapjes zijn niet aan te slepen. Of jullie even op willen schieten met die lepel in mijn mond stoppen ja, zit hier zowat te verhongeren mensen! Aldus Aiden.

Ik doe nu alles waarvan ik heel hard riep het nooit te gaan doen. Waaronder de hele dag praten over mijn kind, groenten en fruit uit potjes geven, Woezel en Pip aanzetten zodat Aiden even niet huilt of zich gewoon even 10 minuten vermaakt en ga zo maar door. Maar ja, boeiend, wij doen gewoon lekker wat goed voelt en waar ons jongetje blij van wordt. Hij blij, wij blij.

3 thoughts on “Hallooo-o-o-o-o?? Is daar iemand-and-and-and?

  1. Haha, heel herkenbaar dat laatste. Wij doen het allemaal precies zo. Potjes geven, Woezel en Pip als afleiding en heel veel praten over die kleine… Lol.

  2. Fijn dat het zo goed gaat joh! 4 dagen werken lijkt me ook behoorlijk aanpoten!

    En dat laatste stukje is zo herkenbaar.. ik doe zoveel dingen waarvan ik zei dat ik ze nooit zou doen! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>