Ja natuurlijk!

23 weken en een beetje zwanger. Mijn buik groeit lekker verder en de baby is nu ongeveer 30 centimeter lang en een halve kilo zwaar. Hij schopt zodra ik ga liggen en is lekker rustig als ik dingen aan het doen ben. Precies zoals het hoort dus. Helaas begint mijn hele lage onderrug (bekken?) erg te zeuren de laatste paar dagen dus dat is wel jammer. Maar gelukkig was daar mijn 40 euro buikband waar ik groot fan van ben! Echt een aanrader!!

Nog blijer ben ik omdat ik ga trouwen! Mijn allerliefste heeft me super romantisch op Ameland onder de sterrenhemel ten huwelijk gevraagd en ik zei “Ja natuurlijk!!”

Buiten dat het enorm praktisch is wat betreft de kleine baby, is het vooral heel erg leuk en zijn we al druk aan het bedenken hoe we onze trouwdag gaan invullen. We willen het klein en goedkoop houden. Ik wil wel graag een leuke feestelijke jurk aan waar mijn, tegen die tijd nog dikkere, buik in past. Maar het hoeft geen echte trouwjurk te zijn, want ik wil een zwarte jurk. Een eisenpakket dat erg lastig te vervullen is, maar ik zoek nog even door. Als jullie tips hebben hoor ik ze heeeeel graag!

10 thoughts on “Ja natuurlijk!

 1. Jezus gaat lekker zo. Wij hebben testament, maar dat moest voor het huis (ja gelul, maarja… T moest) en daar stond meteen die langst levende regeling in.

 2. Anyway. Even opnieuw. Lekker niet die druk nu en geen ‘mooie jurk en bolle buik stress’!

  Ik zal volgende keer wat beter opletrend hihi ;-)

  • Jaa echt hoor, rust in mn hoofd! Moet nog genoeg doen voor de bibi nu, dat is wel ff voldoende!

   Ohh vandaar! Wij gaan ouderlijk gezag aanvragen en volgens mij is dat dan automatisch geregeld en dan trouwen we in april of mei, dus dan is het sowieso goed :D

 3. Gefeliciteerd met je huwelijksaanzoek. Lijkt me zo gaaf om te trouwen. Het is inderdaad wat babyzaken een stuk praktischer. Wij zijn niet getrouwd, en hebben best wel veel moeten regelen voor onze zoon.

  • Dankjewel! :D We wilden eigenlijk gratis trouwen, we houden allebei niet van mega feesten en hysterisch gedoe, maar helaas zat alles al vol. Dus nu trouwen we alsnog na de geboorte.
   Maar ja, op zich, kind erkennen en ouderlijk gezag aanvragen is alles wat er geregeld moet worden toch? :)

   • Stiekem van planning veranderen hè!!! Is ook maar weer goed dat ik ook de reacties lees, anders wordt je weer mooi niet op de hoogte gehouden ;-) maarre, minder leuk en misschien al geregeld met je huis, maar denk even aan je testament qua langstlevende ‘regeling’ of eventuele andere dingen rondom beebee :)

    • Had t op twitter gezet hoor mevrouwtje, moet je maar niet zo druk zijn met vakantie vieren ;) Scheelt wel een hoop drukte in mn hoofd zo zeg pfoe, lekker in april of mei trouwen nu!
     Is het niet zo dat als je de bibi erkent en dan ouderlijk gezag aanvraagt, die shizzle automatisch geregeld is?
     Of hebben jullie nog echt een apart testament enzo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>