Kleine waarschuwing zwangerschapsnavelpiercing.nl

Een paar weken terug had ik een zwangerschapspiercing gekocht voor in mijn navel, op aanraden van de verloskundige en ook omdat degene die ik nu in heb nogal groot is en niet echt mooi staat met zo’n bolle buik. Een zwangerschapspiercing voor in je navel is buigzaam en kan je dus zonder problemen inhouden terwijl je buik lekker dik is. Toen ik ‘m uitzocht wist ik al dat we een jongetje zouden krijgen dus had ik er voor de lol eentje met blauwe balletjes uitgezocht. Hij was ook echt leuk, toen ie binnenkwam wilde ik ‘m natuurlijk gelijk in! Mijn vriend hielp me met de balletjes dicht draaien en toen *krak* balletje in 1000 stukjes. Beetje jammer.

Niet helemaal de bedoeling leek me en dus heb ik een mailtje gestuurd naar de mensen achter de webshop. Ik wilde weten of er misschien een oplossing was. Geen antwoord natuurlijk. Een week later weer een mail gestuurd. Weer geen antwoord. Vervolgens heb ik ze gebeld, toen kreeg ik een voicemail met het bericht dat je je naam en nummer moest inspreken en dat ze dan terug zouden bellen. Zo gezegd zo gedaan. Natuurlijk niet terug gebeld.

Ik denk dat we hier te maken hebben met een stel matennaaiers en daarom wilde ik jullie even een soort van waarschuwen. Bestel hier niets want je krijgt troep en totaal geen service. Beetje jammer dat ze dit niet netjes met me afhandelen. Het sieraad was inclusief verzending 8 euro of zoiets, maar het gaat natuurlijk om het principe.

4 thoughts on “Kleine waarschuwing zwangerschapsnavelpiercing.nl

  1. Een metalenknopje opdraaien lukt ook niet?? want lijkt mij dat dat niet perse hoeft mee te buigen. Hier er in ieder geval ook 1 aangeschaft, volgens mij wel ergens ander, maar vind het nu nog maar niks… xx Tamara

    • Ja dat was misschien wel een plan geweest, ware het niet dat ik het hele ding al uit ellende heb weggegooid ondertussen haha ;)
      Nee vind je t niet mooi staan? Ik was ook niet echt onder de indruk, maar vond t ook zonde om geen piercing in te hebben. Denk nu toch maar dat ik m er uit haal en laat voorlopig :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>