LAAT HET LOS!

Ook zo’n leuke bezigheidstherapie; ovulatie kalenders en testjes doen op ‘t internet. Kijken of ze allemaal dezelfde dag als ovulatie dag aangeven. Gaat natuurlijk nergens over, maar als je toch hysterisch aan het opzoeken bent kan dit er ook nog wel bij toch?

Oke, nu ik weet dat ik gewoon ongesteld word zal het allemaal wel goed zitten daar binnen, dus deze maand zwanger raken moet lukken! Ik heb vanaf het begin gedacht dat ik snel zwanger zou raken dus binnen 3 maanden zou toch
moeten lukken lijkt me. Ondertussen is natuurlijk de halve wereld zwanger en zie je niks anders dan leuke kinderen en mooie dikke buiken en kinderwagens in de aanbieding en in je favoriete serie is er ook al een zwanger. Zwangerschap overal!!! Het lijkt wel alsof het universum je iets wil vertellen? Nou nee hoor, je bent gewoon iets te hysterisch met zwanger worden bezig en dus kan je aan niks anders meer denken en daarom is iedereen, zelfs de kat van de buren, ineens zwanger.

Je schijnt er niet teveel mee bezig te moeten zijn en het los te moeten laten, dan komt het vanzelf. Ja, probeer het maar eens. Zeg tegen een kind dat al heel lang een puppy wil dat hij een puppy krijgt en zeg vervolgens dat hij de puppy pas krijgt als hij er niet meer aan denkt. Zie je het voor je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>