Miskopen en aanraders

Lieve mensen, dit forum topic is geweldig!

Grootste miskopen en aanraders voor de baby uitzet

Allerlei miskopen en aanraders voor je baby uitzet. Het is natuurlijk allemaal heel persoonlijk en voor de ene is dit geweldig en voor de ander is dat juist een miskoop. Maar je kan er zeker bepaalde producten tussenuit halen die je echt moet hebben omdat het grootste deel er fan van is.

Ik heb er mijn voordeel al mee gedaan en vandaag een lading Bambino sokjes van ‘t Kruidvat gehaald, in de aanbieding ook nog ;)

Oh ja, ik kreeg van mijn vriend de tip om ‘t topic achterstevoren te lezen. Het begint namelijk in 2008 en gaat door tot nu. Zo zie je precies wat er nu nog steeds geweldig is, of wat ondertussen toch minder blijkt te zijn.

4 thoughts on “Miskopen en aanraders

    • Wat onwijs leuk om te horen, dankjewel :D
      Nee zeker niet! En de rest van de uitzet kost al meer dan zat dus ik ben zeer blij met dit soort fijne aanraders en afraders! ;)

  1. Herkenbaar. Toen ik zwanger was, heb ik dat topic ook helemaal uitgeplozen. Die sokjes van Bambino zijn inderdaad heel fijn. Ik pak die toch het meest omdat ze zo goed blijven zitten.

    • Haha heerlijk he! Ik heb er al uren in zitten lezen, echt leuk tijd verdrijf! Mooi om weer bevestiging te hebben over de Bambino sokjes, toch goed dat ik vast wat heb ingeslagen ;) Als je nog andere tips heb hoor ik het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>