Moeders voor Moeders

1 op de 6 stellen hebben een probleem met de vruchtbaarheid. Moeders voor Moeders verzamelt uit de urine van zwangere vrouwen het hCG-hormoon, wat weer gebruikt wordt als ‘geneesmiddel’ voor vruchtbaarheidsbehandelingen. Hoe makkelijk is het voor ons om stellen met een kinderwens te helpen? Nou heel makkelijk dus.

Je vangt de hele dag (als je thuis bent) je urine op en je gooit t in een fles. Als de fles vol is heb je nog meer lege flessen staan waarin je dus vrolijk door verzamelt. 1 keer in de week worden jouw gevulde flessen opgehaald en krijg je weer een stel nieuwe, schone flessen om weer te vullen. Het is zo simpel. Plassen moet je toch al en waarschijnlijk 36 keer op een dag! ;)

Je kan vanaf de 6e week tot de 16e week mee doen en je kan je tot de 11e week aanmelden. Kleine moeite groot gebaar. Doen hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>