New mom confessions

-Ik vond borstvoeding geven verschrikkelijk. Werd helemaal niet blij van m’n kleine baby aan mijn borst, het deed zeer en ik zag vreselijk tegen elke voeding op. Lekker gestopt dus.

-Ik vond de baby de eerste paar dagen helemaal niet leuk. Wat 2.5 uur slaap in 36 uur met je doet als je ook nog eens een constant huilende baby hebt… Sorry mopje, ik wil je nu niet meer kwijt.

-Ik kan m’n scheten en poep niet ophouden. Het schijnt er bij te horen en weer over te gaan, maar als je ineens in je broek kakt als volwassen vrouw, meh, not so nice.

-Dat slaap gebrek…………… zzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZzzzzzzzzz! Wij konden hier in huize Hysterisch altijd heerlijk lang uitslapen en zijn echt fan van ons bed. En nu 36x per nacht er uit, wat een ellende.

-Baby’s huilen. En wij dan ook. Wat verschrikkelijk zielig om je baby zo te zien janken en je kan niks voor ‘m doen. In ons geval heeft ‘ie regelmatig last van krampjes met dus oorverdovend gehuil als gevolg. Zo zielig!

-Mijn doos. Zou dat nog goedkomen?

-Ik drijf ‘s nachts mijn bed uit doordat ik vreselijk zweet. Echt, van top tot teen zeiknat.

-De onzekerheid als nieuwe ouder. Wat een hel. Iedereen heeft ander advies maar wat is het juiste? Doen wij het wel goed? Moet ie niet dit of dat? Killing.

-Had ik al gezegd dat ik m’n eigen broek vol heb gekakt?

6 thoughts on “New mom confessions

 1. hahahahaha
  oh sorry dat is natuurlijk niet lief…

  Ehm maar wel voor een groot deel herkenbaar hehe
  En dan vooral dat zweten en die verrekte onzekerheid die je er blijkbaar gratis bij krijgt. Zo fijn…

 2. Aah ik heb van de week ook in mijn broek gepoept, echt een hele nare ervaring. Maar voor mij nog ff extra ‘spannend’ ivm die stomme totaal ruptuur.. Hopen dat het niet vaker gebeurt!

  Ik mocht in de kraamweek de boel wel even inspecteren met een spiegeltje.. nou doe maar niet! Ik wacht nog wel even tot de boel iets minder beurs is..

  • Oh erg he? Ik ben mn bekkenbodem maar aan het ‘trainen’ zo vaak als kan, ik wil gewoon dat t over gaat! Voor jou inderdaad helemaal heftig :( Heb je nog veel pijn?

   Haha gelijk heb je! Ik heb ondertussen wel gegluurd en t viel me best mee.

 3. Oh dat zweten…… hou je vast meid, want na bijna 5 maanden geleden bevallen te zijn en ik heb dat nog steeds…… Vreselijk bah bah bah

  En ook het mee huilen en de scheten laten zijn hier herkenbaar. Het slaapgebrek is hier sinds een maandje over, Finn slaapt door.. heerlijk.
  Maar alles komt goed en over de adviezen.. gebruik wat je aanstaat en laat de rest oor in en oor uit gaan.

  • Haha nee he? Wat een ellende! En ik heb al zo’n hekel aan mijn bed verschonen, rot klus! ;)

   Oh heerlijk, wat fijn voor je dat hij door slaapt! Daar waren jullie ondertussen vast aan toe!
   Ja dat proberen we inderdaad maar te doen, maar t is echt lastig af en toe, helemaal als je echt op zoek bent naar een antwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>