Nog een nachtje slapen!

En dan is Aiden alweer 1 jaar!!
De Woezel en Pip taart wordt gemaakt, de slingers en ballonnen gaan we vanavond ophangen en de familie is uitgenodigd, wij zijn er klaar voor! We houden het wel redelijk klein want wij houden zelf niet van hysterische drukte en aangezien Aiden ons kind is, is hij ook een stuk blijer als het allemaal nog een beetje overzichtelijk is. De taart laten we gewoon bij de bakker in de buurt maken dus die kan ik morgenochtend ophalen. Verdere versieringen zijn net als de taart in Woezel en Pip thema want dat zijn nou eenmaal zijn grote vrienden. Verjaardagsoutfit van Aiden ligt ook al klaar. Laat maar komen, die zaterdag!

Terugkijkend op het afgelopen jaar kan ik wel zeggen dat het echt omgevlogen is, niet normaal gewoon! Van mini baby naar dikke deur van ongeveer 13 kilo, in een jaar tijd! En hij snapt dingen en doet dingen na, hij is eigenwijs, grappig, gezellig, hij is echt iemand. Dat is zo bizar. Het is echt niet altijd even makkelijk geweest, de nachten braken manlief op en we zijn niet altijd het gezelligste stel van NL. Het was vermoeiend en druk en heftig en eenzaam en wennen en doorzetten, maar ik ben echt onwijs trots dat ik de mama mag zijn van zo’n lief ventje! Soms kijk ik naar ‘m en dan springen de tranen in mijn ogen, gewoon, omdat ik zo veel van hem hou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>