Nog geen baby.

Jezus wat heb ik me de afgelopen 1.5 week beroerd gevoeld. Ik had gewoon een griepje en normaal doe ik daar niet moeilijk over, maar nu lag ik uren wakker ‘s nachts, te hoesten, met keelpijn en hoofdpijn en dan had ik weer een droge strot dus moest ik water drinken, dan weer een Pottertje, dan weer uit bed om te plassen en dan weer om een paracetamol te nemen.. He-le-maal gek werd ik er van!! Met maximaal 4 uurtjes slaap zat ik overdag als een zombie op de bank voor me uit te staren en kon ik ‘s middags met moeite een uurtje op de bank slapen. Wat een kut week zeg. Ik had ook zo geen zin om in die toestand te bevallen. Dus dat heeft baby goed aangevoeld. Na een antibiotica kuurtje van 5 dagen en het advies alleen maar op de bank te zitten en te broeden, ben ik nu weer zo goed als beter en heb ik ‘al’ 2 nachten heerlijk geslapen. Wat een feest! Ik ben over 2 dagen uitgerekend, dus ik wacht het vanaf nu ongeduldig af.

Veel mensen vragen al een tijdje hoe het gaat, of ik al aan het bevallen ben, of de baby er nog niet is, of ik me goed voel, of ik al lig te puffen en vandaag vroeg er zelfs een op Facebook of ik al lag te bevallen en toen ik, natuurlijk sarcastisch, ja zei dachten ze nog dat ik serieus was ook.. Puff puff puffffffffffff wat vermoeiend ;) Heel lief bedoeld natuurlijk, maar volgens mij schreeuw ik het vanzelf wel van de daken als m’n baby er is. Ik ben echt dolblij met m’n vriend die zo heerlijk nuchter is en zich totaal nergens druk om maakt. Wat een hel zou het zijn als hij nu als een zenuwenpees door het huis zou stuiteren! Ik zou gek worden. Goed, we gaan het zien. Wordt het een december baby, of komt ie toch in januari? De 31ste om 00:00 uur misschien? Ben benieuwd.

6 thoughts on “Nog geen baby.

 1. Dat kleine mannetje heeft het gewoon goed bij je. Klote dat je zo ziek bent geweest. Thank God, heb je de beeb binnen kunnen houden wat in die toestand wil je inderdaad niet bevallen. Ook al ben ik heel benieuwd, ik wacht rustig af ;-) Fijn zo’n relaxte vent. Ik heb ook zo’n exemplaar en echt, ideaal met ziekenhuisperikelen en krijsende newborns. Hang in there!

  • Pff nee had er echt niet aan moeten denken om met z’n kop vol snot te moeten puffen haha! Oh ja heerlijk he van die nuchtere mannen, dat houdt de boel een beetje in balans ;)
   Thanks!

 2. Hoi! Zag je blog voorbij komen in een topic. Wat een leuke blog! Gefeliciteerd met je zwangerschap en dat de baby snel komt want de laatste loodjes zijn zwaar… Spannend hoor misschien nog net een 2013 baby of een 2014 een wondertje voor jullie! Alvast een gezond en gelukkig 2014 :-) )

  • Wat leuk, dankjewel! :D Laatste loodjes zijn inderdaad zwaar, vooral frustrerend als de baby er nog niet uit wil ;) Maar goed, het kan nu niet heel lang meer duren hoop ik! Ik hoop nog een 2013 baby, we gaan het zien! Dankjewel, jij ook een heel gelukkig 2014!!

 3. Ooooh ja eigenlijk moet je mensen ook zeggen dat je uitgerekende datum 2 weken later is dan dat het eigenlijk is he? :-)
  Heb ik ook niet gedaan hoor haha. Dat bedenk je pas achteraf.

  Sterkte met de laatste loodjes!
  Enne moeder natuur zorgt er vast voor dat je eerst weer krachten hebt om te bevallen dus dat eerst de griep goed over is.

  Toitoitoi!

  • Haha ja dat was wel makkelijker geweest ja ;) Maar daar denk je dan inderdaad niet aan, je houdt je toch vast aan die 40 weken.

   Dankjewel! Ik ben er nu helemaal klaar voor, dus kom maar op baby! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>