Pakketje.

Nee he! Zit ik gisteren thuis, gaat de bel, een pakketje voor ons. Ik vroeg aan mijn vriend of hij wat besteld had. Nope. Oke, ik ook niet, zal wel weer voor de buurman zijn. Ik al mopperend dat ik het zo irritant vind om pakketje van buren in huis te hebben omdat ze dan net voor de deur staan terwijl ik aan mn hol zit te krabben. Misschien toch maar eens van dat ondoorzichtige plak plastic voor op het raam aanschaffen.. Anyway. Het bleek toch voor ons. Of voor mij vooral. Het was namelijk HET KRAAMPAKKET!! AAAAHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!! Daar had ik even echt totaal niet op gerekend. Ik was er nog niet klaar voor!! Ik moet nog 10 weken, ik wil dat nog niet, ik ben net gewend aan het idee dat die baby die nu in mij zit er ook uit moet! Oke, zen. Na de eerste shock heb ik toch maar even gekeken wat er precies allemaal in zit.. En da’s niet leuk. Onder andere mega kraamverbanden, dikker dan het matrasje van de baby. Fijn. En bedankt.

2 thoughts on “Pakketje.

  1. Haha, ik kreeg hem vorige week ook. Ik dacht: hé wat leuk, een pakketje! Je wilt niet weten hoe snel ik die doos weer dichtgeplakt heb! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>