Tegenvaller.

Eigenlijk was ik van plan om in mijn verlof heerlijk het hele huis schoon te maken en in alle hoeken en gaten waar ik normaal niet kom te soppen. Je gaat je hele huis een beetje anders bekijken als je weet dat er straks een week lang een wild vreemde over de vloer komt. Dus zelfs de hoogste stoffige randjes vallen me nu op en de kamers waar ik normaal nooit kom met de stofzuiger moeten nu ook nodig onder handen genomen worden. Maar ik heb er gewoon geen kracht voor. Ik ben moe moe moe en m’n buik zit in de weg en m’n rug doet zeer. Het lukt gewoon niet. Met moeite draai ik een paar wasjes en haal ik de stofzuiger door de woonkamer, ruim ik her en der wat op maar daar blijft het wel een beetje bij. Toch best een tegenvaller want ik had echt meer willen doen dan ik nu doe. Helaas voor de kraamhulp dus geen spic en span huis, maar gewoon een huis. Met kattenharen en bergen was waar ik niet doorheen kom. Met een plant waar meer stof op zit dan op Miley Cyrus. Met vette vingers op de ramen en met aangekoekte spetters saus op de tegels in de keuken. Het is niet anders.

4 thoughts on “Tegenvaller.

 1. Hier precies hetzelfde! Laat je niet gek maken, soms gaat het gewoon even niet.
  Ik kom net uit bed, gooi zo wat was in de machine en verhuis daarna naar de bank, waar ik de rest van de dag waarschijnlijk alleen vanaf kom om vanmiddag in bed te gaan liggen! ;)

  • Hahah klinkt goed! ;) Vind het alleen zo irritant dat ik wel meer wil doen, maar t lukt gewoon niet. Tis voor een goed doel zullen we maar zeggen.

   • Ja is ook wel irritant. Maarja het is gewoon niet anders. Misschien krijg je in de komende weken toch ineens een nesteldrang aanval, dat had ik vorig weekend en toen heb ik ineens veel dingen schoongemaakt. ;)
    En anders, jammer dan!
    Ik had ook gehoopt lekker veel in mijn verlof te kunnen doen, mja toen kwamen de harde buiken en de daarbij behorende rust om de hoek kijken.
    Ik probeer er nu zelf voor te zorgen dat het in ieder geval opgeruimd is. Kost elke dag een halfuurtje. Verder stof ik om de paar dagen i.v.m. de combinatie kattenharen en donkere meubels. Manlief stofzuigt 2-3x per week en zorgt voor een schone keuken en m’n moeder en schoonmoeder komen om de beurt om de 2 weken de badkamer en wc poetsen. Zo blijft het voor het oog in ieder geval netjes.

    • Ja voor jou was het natuurlijk helemaal verplicht om bijna niks te doen, nog kutter. Wel lief dat je man en moeder en schoonmoeder je helpen, zo blijft t inderdaad gewoon op orde allemaal, das fijn! Mijn moeder kwam hier van de week mn ramen lappen en gelukkig helpt mn vriend de laatste weken ook steeds beter in huis, maar verder doe ik ongeveer hetzelfde als jij haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>