Voor alles een eerste keer.

Afgelopen vrijdag ben ik met mijn moeder en de echo foto een aantal familieleden langs gegaan met de mededeling “Ik heb wat leuks meegenomen” Iedereen was super enthousiast en in tranen. Ik daardoor natuurlijk ook in tranen en hop, daar ging mijn moeder ook. Eind van de dag was ik kapot en had ik ‘huil hoofdpijn’ maar het was wel onwijs leuk! Zulke lieve reacties!

Het gaat steeds een beetje meer doordringen dat we echt een baby krijgen. Ik heb me zelfs al iets meer durven verdiepen in kinderkamers en kinderwagens en al dat spul wat we nodig gaan hebben. Ik hoop dat we een goede keuze te kunnen maken.

Gisterochtend na een ontbijt van koffie en een frikandelbroodje (gezond hoor) moest ik toch echt even boven de pot gaan hangen omdat ik dacht dat m’n broodje er weer uit zou komen. Gelukkig was dat niet het geval maar ik heb toch even een paar keer flink moeten kokhalzen. Hoera, mijn eerste echte ochtendmisselijkheid! ;) Verder voel ik me nog steeds prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>