YES! EINDELIJK!

Het moment dat je met je partner besluit om voor een kindje te gaan is geweldig natuurlijk. Geluk ten top! In ons geval wilde ik al heel lang een kindje en mijn lief niet. Dus toen hij op een avond tegen me zei dat hij het toch wel zag zitten kon ik mijn tranen van blijdschap niet bedwingen, zo leuk!! Hij ging die avond met vrienden een paar potjes pokeren en ik ging met mijn tranen een avondje Googelen.

Pffoe wat een informatie! Ik ben natuurlijk gelijk gaan opzoeken hoe vaak je het beste sex kan hebben (ja ik noem het gewoon sex hoor, mensen die het ‘klussen’ noemen, ff serieus, tis niet alsof de loodgieter even je afvoer komt doorspoelen.. of toch..?), wanneer je ovuleert, hoe dat allemaal werkt en noem maar op.

Even een snelcursus ‘hoe werkt het vrouwelijk lichaam ook alweer precies’.
Nou dat is dus nog knap lastig. Je krijgt te maken met ‘ontpillen’ als je al een tijd de pil slikt.
Je hebt maar 1 kans per cyclus om zwanger te raken. Kan je uberhaupt wel zwanger raken? 50% van de stellen raakt het eerste jaar zwanger, de overige 50% logischerwijs dus na een jaar! Een jaar!! Dat is te lang! Dat wil ik niet! Daar heb ik helemaal geen geduld voor! Ik wil het en ik wil het nu! Oke, zen. Je bent net een uur met de pil gestopt.

Toen ik die avond naar bed ging, (alleen, want vriendlief was aan het pokeren, hoe moet dat kind er ooit komen zo?) heb ik mijn pilstrip weggegooid en ben ik met een glimlach op mijn mond en een traan in mijn ooghoek gaan slapen.
Zo leuk, een baby maken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>