You are my sunshine, my only sunshine.

Naar idee van degene die dit als eerste deed.

Lieve Aiden,

Je bent ondertussen bijna 3 maanden bij ons en die 3 maanden zijn omgevlogen. Over een week moet ik weer aan het werk en moet ik 4 hele dagen in de week zonder jou doorbrengen. Ik zie er echt tegenop! Gelukkig kunnen papa en je oma’s goed voor je zorgen. Maar je bent mijn lieve jongetje en we hebben de afgelopen 3 maanden bijna 24 uur per dag met elkaar doorgebracht om elkaar goed te leren kennen. Volgens mij is dat aardig gelukt. Je bent een nieuwsgierig, vrolijk, slim, relaxed, eigenwijs, mooi mannetje en ik ben dolverliefd op je. Je hebt heerlijke wangetjes om in te knijpen en als je lacht kan ik wel janken van geluk. Je grote blauwe pretogen en je rossige blonde haartjes.. Logisch dat je oma’s ook verliefd op je zijn! Hoewel ik de eerste 2 weken met jou echt onwijs zwaar vond omdat ik zo enorm moest wennen aan een klein mannetje waar we nu 24 uur per dag voor moesten zorgen, zou ik nu absoluut niet anders meer willen. Ik ben heel benieuwd naar wie je gaat worden en op wie je zal lijken, hoe je over dingen zal denken en of je net zo slim zal zijn als je vader. Ik hoop van harte dat ik je groot mag zien worden en dat we later moeten lachen om jouw baby foto’s en dat ik je vertel hoe onze eerste vakantie met z’n drietjes was. Ik wil het allerbeste voor je en ik zal je altijd helpen om dat te krijgen. Ik zal je voor altijd beschermen en ik zal voor altijd van je houden. Ik ontplof bijna van trots om jouw mama te mogen zijn. Dikke kus.

3 thoughts on “You are my sunshine, my only sunshine.

 1. Mooi en herkenbaar wat je schrijft
  Hoe vond je t om weer te gaan werken?
  Ik ben gister weer begonnen en vond het best prettig om even niet te zorgen. Alleen alles het eromheen zoals hoeveel voeding moet er uit de vriezer, lukt t ‘s ochtends allemaal enz vind ik lastig. Eerste 2 ochtenden zijn prima gegaan, maar maandag en di gaat ze naar de gastouder dus benieuwd hoe t dan loopt want dan moet ze ‘s ochtends vroeg aangekleed (lange reistijd naar werk).
  Keek even wanneer je bevallen was. Onze dochter is op 7/1 geboren en heeft ook blauwe ogen en rossig haar :)

  • Ik vond het heerlijk! Wel echt enorm vermoeiend om weer de hele dag op mn benen te staan en druk te zijn, maar heerlijk even niet zorgen inderdaad. Even gewoon mezelf zijn.
   Fijn dat je eerste ochtenden goed zijn gegaan, het is altijd even passen en meten he, hoe je alles moet regelen en doen.. Kan best lastig zijn. Helemaal met lange reistijd! Ik heb gelukkig oppas aan huis!
   Da’s toevallig :D Misschien moeten ze dan maar trouwen later ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>