ZOU HET?!

Nou heb ik ‘het’ de afgelopen maand echt los gelaten! Ik ben weinig bezig geweest met zwanger worden en heb er ook niks over opgezocht. Oke, wel eventjes een ovulatie kalendertje ingvuld om te kijken wanneer het het beste was om te sexen (wanneer niet?) maar zelfs dat hebben we niet heel goed bij gehouden afgelopen weken. Mede doordat mijn vriend vooral het gevoel had dat de geboorte en verjaardag van een kindje in December misschien niet zo heel handig zou zijn i.v.m drukte op werk en drukte met de feestdagen en dergelijke. Oke. Kon ik begrijpen.

Geheel onthouding ging mij weer wat te ver, maar echt actief en gericht zijn we niet te werk gegaan. Dus ik verwacht er niet te veel van deze maand. Ik denk dat we sowieso te laat waren.

Mijn lief roept wel al een aantal keer “Je bent gewoon zwanger” en ook mijn moeder dacht het aan mijn ogen te zien, maar mij lijkt het echt zeer onwaarschijnlijk.

Maar het is nu 22:00 uur en ik ben nog steeds niet ongesteld terwijl ik het eigenlijk gisteren al had verwacht. Ik voel wel af en toe wat krampjes alsof het onderweg is hoor. Maar tot nu toe nog niks.

Als ik morgenochtend nog steeds niet ongesteld ben dan ga ik maar even een testje doen.
Weet ik in elk geval waar ik aan toe ben..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>